Fotvård i Stockholmstrakten

Hej och hallå alla underbara läsare som följer mig här på bloggen dag efter dag! Igår skrev jag om en helt fantastisk restaurang där jag ät sushi, men idag ska jag tala med er om den fotvård jag har varit på och som jag tycker var så bra! Nu har jag nämligen schwungat in fötterna i mina sommarsandaler, och nu behöver jag verkligen inte skämmas för mina fötter! Jag har varit hos Medicinska Petterson Fotvård, ett företag som erbjuder fotvård på Södermalm, men även på flera andra platser runt om i Stockholm. 

 

Hela vintern har jag idogt filat och slipat och smort in fötterna i en fotsalva. Fil och salva hade jag köpt i den lokala Icabutiken. Tyvärr så gav alla mina ansträngningar ett riktigt uruselt resultat. Det var som om dessa förhårdnader aldrig försvann, hur mycket jag än höll på att fila. Fotsalvan lade sig bara på ytan, och trängde aldrig in i huden. Jag vet inte hur många strumpor som blev förstörda av revor och hål, på grund av mina torra hälar! Sedan jag började på denna fotvård på Södermalm, har det endast tagit ett par behandlingar för mig, att bli av med dessa hemska förhårdnader. Jag har också köpt en bra fotsalva, som endast går att köpa där. Därför har jag inget att skämmas för, när jag nu barfota stoppar in fötterna i dessa sköna sandaler. Nu ska jag faktiskt ut och promenera ett tag i vårt underbart vackra vår-Stockholm, och så hoppas jag att ni ska gå till Medicinska Pettersson Fotvård om ni har liknande problem med era fötter, som jag hade! Behöver ni någon annan hjälp med era fötter? Hör av er till det här företaget och ställ era frågor!