En supertrevlig restaurang i Härnösand

Hej igen! Vad kul att det numera är så pass många av er läsare som har börjat höra av er hit till mig här på min lilla blogg och skickat in efterfrågningar kring olika restauranger och lunchställen här i Härnösand som ni vill att jag ska ta och dela med mig av. Givetvis så är ju detta någonting som jag har funderat på och tänkt mig att jag skulle ta och göra under en längre tid nu, men eftersom att det blev så pass många av er som hörde av er nu kring just det här med rekommendationer och restauranger, så tänkte jag helt enkelt att det nu var dags att kicka igång det. Den första restaurangen här i Härnösand som jag skulle vilja ta och varmt rekommendera till er alla heter inget annat än Adana Kolgrill och det här råkar faktiskt vara ett av mina absoluta favoritställen att käka lunch på här i Härnösand där jag själv då befinner mig och arbetar, som dem flesta av er vet.

Jag tycker verkligen att Adana Kolgrill har det där lilla extra och därför så har det helt enkelt blivit en sådan där restaurang som man bara fortsätter att vända sig till varje gång man är riktigt sugen på kolgrillat. Personligen så tycker jag dessutom att det är oerhört trevlig och härlig stämning hos Adana Kolgrill och det är ju alltid någonting som har gjort mycket för min del även om kvaliteten på maten är något av det absolut viktigaste när man går till en ny restaurang. Efter att Adana Kolgrill gång på gång har levererat på samma höga nivå, så känner jag mig trygg med att här idag rekommendera dem till mina egna läsare och matfantaster! Hur som helst så passar jag även nu på att slänga in en länk här i inlägget som kommer att kunna ta er direkt vidare till deras egna sida ifall ni skulle vara intresserade av lite mer information.